fredag 25 februari 2011

11.18

maaj gad. nu har jag helg. gött!
ska nig vara med amanda i helgen förhoppningsvis. behöver gör smycken i helgen.
kan ni inte beställa lite saker ni vill ha, alltså ifall ni har någon tanke på ett smycke ni vill att jag ska göra till er? jag behöver göra grejer för mitt projektarbete. plzzzz!


2 kommentarer:

  1. Hejhej, du hqr väl ungefär ingen som helst aning om vem jag är och så och det är ju rätt logiskt. meeen iallalfall så läser jag din kära mors blogg o hon ha ju länkat hit nån gång o jag gillar din blogg rätt så jätemycket med. (jösses vilken lång mening...)
    det jag tänkte säga var det att jag gillar de där öronhängena du gjorde som såg ut som diamanter o jag skulle vilja ha ett. fast man kanske bara kan beställa dem i par... isåfall vill jag det. o sen har jag alltid typ tvåtusen armband på mig, så om du har nån bra armbandside skulle jag bli glad.
    Du kan ju kolla min blogg om du vill ha lite bättre koll på vem jag är och så. tror den kom med här nånstans.
    bor i jönköping också, förresten. inget jag gärna skyltar med dock.

    SvaraRadera
  2. Viktoria: Nu har jag varit inne och kollat på din blogg så nu har jag ungefär en aning om vem du är! och självklart kan du köpa ett "diamantörhänge" för sig, skicka ett mail till fridagood@hotmail.com så att jag får det konfirmerat och så byter jag mitt kontonummer mot din adress!:) och armband skall jag genast skissa på, säg till ifall du har något särskilt du vill att jag ska göra! your comment made me very happy!

    SvaraRadera